USD 41.12 41.55
  • USD 41.12 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Піккардійська Терція» подарувала Луцьку свято музики. Фото

19 Грудня 2019 12:02
Ця вокальна формація не потребує гучної реклами, дорогих декорацій, блискучих костюмів та спецефектів. Стримане вбрання, м’яке приглушене освітлення та вдячна публіка – ось що потрібно для магії. Вони з тих, кого хочеться слухати заплющивши очі, аби сповна насолодитися їхнім співом. Йдеться про «Піккардійську Терцію», яка напередодні дня Святого Миколая, 18 грудня, завітала до Луцька з концертом.

На початку виступу артисти зізналися, що неабияк скучили за луцькою публікою і що їм надзвичайно приємно завершувати рік у такій чудовій компанії, за що їх винагородили бурхливими оплесками. Загалом варто відмітити, що публіка в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка цього вечора зібралася дуже активна: люди підспівували вокалістам, жваво аплодували, а були й такі, кому важко було всидіти на місці, тож вони бралися підтанцьовувати.

Вокалісти тішили шанувальників і ліричними, і запальними піснями, співали французькою та англійською мовами.

Коли ж зазвучали перші акорди візитівки формації – «Старенький трамвай» – зал просто вибухнув оплесками.


Є у цих артистів така магічна здатність робити глядача абсолютно відвертим, що дозволяє забути про статус чи якісь негаразди й просто побути собою: якщо хочеться – співати, якщо ні – просто слухати, усміхатися чи сумувати.


«Хочемо презентувати вам кілька колядок із нашого інклюзивного проєкту «Казка на білих лапах», що його ми створили з незрячими дітьми з цілої України, – анонсував один із солістів формації Володимир Якимець. – У січні ми презентуватимемо цей альбом у містах, звідки родом діти від 4 до 13 років, що взяли участь в проєкті. Дуже приємно, що нам вдалося його втілити».

Коли ж зал наприкінці концерту стоячи аплодував артистам, вони переадресували ті оплески захисникам України, які цього вечора були гостями «Піккардійської Терції». І, звісно, шанувальники не могли відпустити вокалістів без пісні на біс, тож вони заспівали неймовірно гарну колядку «Тиха ніч».

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus