USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Під’їзд до полігону в Брищі відремонтують

7 Травня 2023 13:29
Під’їзну дорогу для розвантаження твердих побутових відходів на міському полігоні в селі Брище Луцької громади відремонтують.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників приймають до 9 травня. Аукціон розпочнеться 10 травня.

Очікувана вартість поточного ремонту під’їзду до полігону в Брищі – 908 тисяч гривень.

За ці кошти, згідно з технічною специфікацією, виконають наступні роботи: планування площ механізованим способом, навантаження будівельного сміття екскаваторами на автомобілі-самоскиди, перевезення сміття, ущільнення матеріалу дорожнім котком, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи з піску, улаштування дорожніх покриттів зі збірних залізобетонних плит.

Ремонт мають закінчити до 15 серпня 2023 року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме один рік.

Нагадаємо, в Луцьку планують відремонтувати пішохідну доріжку від вулиці Глушець до центральної алеї парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Також у планах – поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів у парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 7 Травня 2023 13:40
коли відремонтують 100 метрів дороги в Луцьку, де привозять потяги поранених бійців у лікарні ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus