USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Підтвердилися чутки про нову партію Сергія Тарути

28 Лютого 2017 10:30
Партія, яку, як повідомляли українські ЗМІ, запускає народний депутат, екс-губернатор Донецької області Сергій Тарута, отримала назву «Основа».

Керівником нової політсили став екс-губернатор Кіровоградщини Андрій Ніколаєнко, інформує Politeka.

Раніше українські ЗМІ з посиланням на джерела в парламенті повідомляли, що розглядається кілька назв для нової партії: «Республіканська партія», «Республіканська платформа» та «Основа». Як тепер стало відомо, зупинилися на останньому.
З'їзд політсили повинен відбутися в березні. За непідтвердженими даними, в партію мають намір увійти впливові бізнесмени Микола Кміть (екс-голова Львівської обласної державної адміністрації) та Андрій Гордійчук.

Втім, сам Тарута поки не поспішає коментувати чутки про запуск своєї партії, підкреслюючи, що дискусії тривають.

Своєю чергою експерти відзначають, що Тарута розраховує на те, що його політичну силу підтримає південно-східний електорат, за голоси якого після розвалу «Партії регіонів» ведуть боротьбу різні партії, включаючи «Опоблок», «Наш край» та «За життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus