USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Підтримка українізації: застосунок Facebook для iOS тепер доступний українською

13 Червня 2022 20:56
Мобільний додаток соцмережі Facebook відтепер буде доступний українською мовою для користувачів iOS. Незабаром також буде доступна українська версія застосунку Messenger.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Він зазначив, що якщо робоча мова вашого смартфона – українська, то застосунок Facebook також автоматично перейде на неї через деякий час.

Компанія Meta порадує змінами і користувачів Instagram – там для українців стане доступна функція Reels, яка дозволяє користувачам записувати 15-секундні відео і додавати до них музику та візуальні ефекти.

«Я дякую Meta за потужну підтримку всіх наших ініціатив та українізації. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб якомога більше застосунків мали в налаштуваннях українську мову та повноцінно працювали на території нашої країни», – наголосив Федоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus