USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.33 41.60
  • PLN 10.60 10.75

Підтягує літаки: Росія збільшує військову присутність у Білорусі, – ГУР

26 Червня 2022 14:33
На території Гомельської області тривають мобілізаційні навчання. Запланований переліт 10 літаків на аеродром Барановичі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«Керівництво установ та організацій Гомельської області попереджені про ймовірність повернення підрозділів ЗС РФ. Одночасно росіяни планують нарощування чисельності оперативно-тактичної авіації на території Білорусі. Офіційно – для проведення спільного патрулювання повітряного простору в рамках спільного навчально-бойового центру підготовки авіаційних підрозділів та підрозділів ППО. Для цього запланований переліт 10 літаків на аеродром Барановичі», – йдеться у повідомленні.

У розвідці нагадують, що з 22 червня на території Гомельської області тривають мобілізаційні навчання.

«Натомість анонсовані раніше у білоруських ЗМІ заняття з бойової підготовки з резервістами, не проводяться. Самих резервістів наразі використовують для проведення господарських робіт», – додали у розвідці.

Як ми писали, згідно з інформацією Генштабу, зберігається загроза застосування ракетного озброєння з території Білорусі та повітряного простору цієї країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus