USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Підприємцю з інвалідністю дозволили розмістити «кіоск-кухоль» у Луцьку

24 Січня 2018 21:13
Розмістити торговельний кіоск-«кухоль» на вулиці Лідавській члени виконкому дозволили підприємцю з інвалідністю.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 24 січня.

Члени виконкому розглянули проект рішення про розміщення підприємцем Михайло Новосадом стаціонарної тимчасової споруди на вулиці Лідавській, 1б. Пропонували погодити підприємцю розміщення торговельного кіоску – «кухоль» для сезонної торгівлі прохолоджуючими напоями, квасом та пивом на термін 3 роки з періодом функціонування з 1 квітня по 31 жовтня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що об’єкт розташований на газоні і від його розташування отримає вигоду лише підприємець, а не місто.
Зі слів начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай, об’єкт – новий, отримав погодження робочої групи, розташований не поблизу житлових будинків, а період його роботи буде сезонним. Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд на вулиці Лідавській наразі не розробили. Вона пояснила, що на фото, яке продемонстрували членам виконкому, зображена проектна пропозиція, а насправді газону на цій ділянці немає – його засіє підприємець.
Своєю чергою, член виконкому Валерій Корпач зазначив, що ділянка небезпечна з точку хору правил дорожнього руху, адже там розташована дорожня розв’язка.

Наталія Рибай пояснила, що підприємець – людина з інвалідністю і забезпечує себе, здійснюючи підприємницьку діяльність, відкривши декілька торгових точок у місті.

Отже, члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus