USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Підприємцям у Володимирі планують частково компенсовувати вартість генераторів

23 Лютого 2023 20:43
У Володимирській міській раді 20 лютого відбулась традиційна зустріч міського голови Ігоря Пальонки з місцевими підприємцями, під час якої обговорили порядок часткового відшкодування вартості джерел резервного живлення для забезпечення потреб діяльності суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану.

Про це повідомили у міськраді Володимира.

Ігор Пальонка подякував підприємцям за те, що наперекір війні та усім труднощам вони продовжують вести свою діяльність, підтримуючи економіку держави та сплачуючи податки до місцевої казни.

«Надалі продовжуватимемо такий формат спілкування, аби ви завжди мали змогу висловити свої пропозиції щодо поліпшення та полегшення вашої праці. Нагадаю, що у Володимирській громаді ставка податку на майно найнижча в області, зменшили ми і ставку єдиного податку 2 категорії, прислухавшись до ваших думок», – зазначив очільник громади.

Читати ще: Підприємцям у Луцьку частково компенсують вартість генераторів: з 20 лютого стартував прийом документів

Аби місцеві підприємці, які придбали для ведення свого бізнесу генератори, мали змогу отримати часткове відшкодування їхньої вартості, на чергову сесію 3 березня винесуть питання щодо змін до програми сприяння розвитку малого і середнього підприємництва Володимирсьогої громади на 2022-2024 роки.

Ігор Пальонка повідомив, що підприємцям, які придбали генератори з 1 травня 2022 року по теперішній час, зможуть компенсувати орієнтовно 50 відсотків їхньої вартості, але не більше, ніж 20 тисяч гривень.

Під час зустрічі у підприємців була можливість поставити питання міському голові, які їх турбують, а також висловити свої пропозиції щодо удосконалення проєкту рішення про відшкодування вартості генератора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus