USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Підприємці Центрального ринку просять луцьких муніципалів допомогти їм перевезти контейнери

4 Лютого 2020 09:14
До департаменту муніципальної варти почали звертатися власники металевих контейнерів, які розташовані на ринку «Центральний», з проханням допомогти демонтувати їх власними силами, аби згодом перевезти їх на «Новий ринок», оскільки у них там вже є укладені договори.

Про це повідомляють на сторінці департаменту у фейсбуці.

Як зазначили муніципали, справа в тому, що частина підприємців відмовляється здійснювати добровільний демонтаж незаконних тимчасових споруд, поводить себе агресивно та своїми діями просто не дає можливості першим вивезти їх добровільно.

Зокрема, одній із підприємців навіть не дали можливості зайти до свого ж кіоску, аби забрати з нього особисті речі. На жаль, в результаті дій агресивно налаштованої частини власників тимчасових споруд можуть постраждали і законослухняні підприємці.
Нагадаємо, підприємцям запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН та іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображені у меморандумі.

Натомість деякі підприємці з ночі 2 лютого припаркували автомобілі з порушенням ПДР таким чином, щоб унеможливити демонтаж кіосків, який 3 лютого мають здійснити муніципали. Адже відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1, дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з підприємцями, які здійснють діяльність на вказаній земельній ділянці була припинена 02.02.2020.

3 лютого підприємці блокували доступ до контейнерів. Працівники муніципальної варти поскаржились в поліцію на дії підприємців, які масово порушують правила дорожнього руху, провокують конфлікти та намагаються нанести тілесні ушкодження представникам муніципальної варти.

Хоча частина підприємців вже облаштовуються на Новому ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Андрій Показати IP 4 Лютого 2020 09:35
1)Це відверта маніпуляція оскільки якби хтось перешкоджав то зверталися б не до муніципалів а до міліції !!! 2) А чому не показуєте де ті 2 будки які вивозили вчора і як біля них стоять черги вдячних покупців на новому ринку ;)? 3) А контейнер муніципалів підприємці теж не дають вивезти ;)?
Анатоль Показати IP 4 Лютого 2020 09:41
Мені в квартирі потрібно поприбирати як тих муніципалів можна викликати???
Планктон Показати IP 4 Лютого 2020 10:36
Переїжджаю з офісу, дайте номер муніципалів, нехай меблі перевезуть.
А ХА ХА Показати IP 4 Лютого 2020 11:03
ДУмаю любий підприємець (не тільки риночник), що читає цю новину сміється ... та іронізує. Оскільки уявити Луцьких муніципалів помічниками бізнесу це все-рівно, що уявити Вовка випасаючого гусей :))) Своєю допомогою бізнесу муніципали "зробили" репутацію помічників на кілька років на перед і не знаю чи їх наступники зможуть відмитись. Елементарне обрізання сухостою на дереві виходить в проблеми та погодження... елементарний підвіз товару квест на винахідливість та везучість, впорядкування біля офісу на роздуми а чи воно мені потрібно якщо владі байдуже :( ПОясніть їм що Вони мають ДОПОМАГАТИ!!!!! НАвіть колишня міліція це вже починає розуміти та йти на діалог!!!!! Хформа - це ще не мізки! ПІдприємці це - ваша заробітна плата !
Чесний підрпиємець я Показати IP 4 Лютого 2020 11:24
Я звертаюся до муніціпалів! Будь ласка швидше дайте нам можливість перевезти наші контейнери зі Старого Ринку на Новий Ринок на ГПЗ. Більшість підприємців хоче добробільно переїхати но нове місце. Там дуже добре! Тільки невеличка купка підбурювачив блокує наш переїзд!
Анонім до Чесний підрпиємець я Показати IP 4 Лютого 2020 13:05
Ти "чесний посадовець", а не підприємець.
Читач несінітниць Показати IP 4 Лютого 2020 11:42
почитала сьогодні пост на офіційній сторінці Департаменту муніципальної варти: "права купіл -ездіть не пУпіл" і кінець посту нецензурне слово прикрите крапочками.... задумуюсь... представники влади на офіційній сторінці дозволяють собі висловлюватись в такій формі...агов посадовці... Агов журналісти після фрази - "Підприємці Центрального ринку просять луцьких муніципалів допомогти їм перевезти контейнери" - давайте інтрервью, лиця , докази не творіть свої статі на домислах. Підприємці ринку, заміньте не базарники як звучало в попередніх статтях вільно дають інтрервью , зазначають хто вони і чого це роблять, тому і ви пишіть статті на фактах..
А якшо так ! Показати IP 4 Лютого 2020 11:56
Жінко, приготуй сніданок ! - А де чарівне слово ? - Швидко!
Хамло Показати IP 4 Лютого 2020 12:25
Тож в муніципалів є гаджети, нехай би зняли на відео що то за такий підприємець (чи підприємці) , нехай би він представився, пояснив ситуацію. Там вчора поліції було багато, чого до них не звертаються ці підприємці щоб забезпечили реалізацію права розпоряджатись своїм майном. Виходить бджоли проти меду. Кіоск біля зупинки вивезли без проблем, за згодою власника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus