USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Підприємство сплатить у бюджет Луцька 2 млн за користування землею, де розташований автобазар

12 Квітня 2023 15:48
Господарський суд Волинської області задовільнив позовну заяву Волинської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Луцької міської ради про стягнення із суб’єкта господарювання понад 2 млн грн безпідставно збережених коштів орендної плати за використання земельної ділянки на території міста без правовстановлюючих документів.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Прокурори з’ясували, що підприємство ще у 2016 році набуло у власність нежитлові приміщення на вулиці Єршова, що розташовані на земельній ділянці площею понад шість гектарів.

Упродовж шести років кооператив використовував ділянку для здійснення підприємницької діяльності – розміщення автобазару.

При цьому договору оренди землі не уклав, відтак безоплатно користувався земельною ділянкою територіальної громади.

За втручання прокуратури суб’єкт господарювання заплатить місту за використання земельної ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 12 Квітня 2023 18:23
6 років хтось кришував цей автобазар і клав до своєі кишені хороший куш! І що ?-ніхто цього не бачив і не знав??? слава корупціі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus