USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Підприємець, який зливав у Луцьку відходи та пропонував хабар патрульним, заплатить 34 тис. штрафу

27 Липня 2022 21:41
В обласному центрі Волині судили підприємця, який зливав відходи на узбіччі та хотів відкупитися від патрульних. За рішенням Луцького міськрайонного суду чоловік заплатить 34 тисячі гривень штрафу.

Злочин трапився близько опівночі у ніч з 15 на 16 грудня минулого року. Підприємець на вантажному автомобілі MAN з цистерною здійснював скидання рідини із вмістом шкідливих для довкілля речовин із сульфатами, нітратами, фосфором, хлоридами та нафтопродуктами на узбіччі ґрунтової дороги, яка пролягає від вулиці Єршова у Луцьку до об'їзної дороги села Липини.

Це помітили патрульні, яким невдовзі чоловік запропонував 12 тисяч гривень неправомірної вигоди, аби уникнути покарання.

Між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив. Підприємцю призначили покарання у виді штрафу в розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Як так ? Показати IP 27 Липня 2022 23:10
Пане Зелінський, а ви що свідомо замовчуєте прізвище злочинця ? Рішення суду уже є, а у вас сміливості нема ! Шо то за такий пісна інформація ? Чи у вас таке бачення світу ?
Пан Зелінський до Як так ? Показати IP 28 Липня 2022 08:27
Шановний пане коментаторе, пояснюю, чому "інформація такИЙ пісна": інформація бралася з вироку суду в судовому реєстрі, де прізвище, на жаль, не вказується, а шифрується ОСОБА_1,ОСОБА_2 тощо. Відповідно й прізвище у новині не вказано. Тому вгамуйте свої емоції, якщо ви некомпетентні чи не знаєте певних нюансів. Адже навіть прокуратура, подаючи певну інформацію, не вказує прізвище.
ABC Показати IP 28 Липня 2022 01:41
34 тис, і все? Так він буде і далі зливати. Тільки наступного разу буде обережнішим і від'їде подалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus