USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Підняв планку дуже високо: 79-річний футболіст встановив світовий рекорд Гіннеса

30 Січня 2023 00:57
Девід Мадж зможе відсвяткувати своє 80-річчя зі світовим досягненням. Австралієць став найстаршим футболістом у віці 79 років та 89 днів. Гравець у своєму віці провів повний футбольний матч.

Як пише 24 канал, про це повідомили на сайті світових рекордів Гіннеса.

Мадж відіграв матч за Кісінг Пойнт проти Північної Туррамурри у рамках змагань Футбольної асоціації північних околиць. Хоча команда новоспеченого рекордсмена і поступилась з рахунком 6:0, та Девід зміг через цей поєдинок прокласти шлях до індивідуальної перемоги. Команди формували гравці, яким за 45.

Аби встановити новий рекорд, Девіду потрібно було провести усі 90 хвилин на футбольному полі, оскільки така умова була поставлена перед фіксацією нового світового рекорду Гіннеса. Та надзвичайно добре підготовлений футболіст впорався з цим завданням. Мадж іронічно прокоментував проведений матч.

"Я хочу подякувати своїм партнерам по команді за те, що витерпіли мене", – сказав Девід.

Після зустрічі гравці обох команд, аби потиснути руку 79-річному Маджу та привітати його з досягнення. Минулому найстаршому володарю цього рекорду було 73 роки.

Футбольна діяльність Маджа

Девід розпочав свій шлях у Футбольній асоціації північних околиць ще у 1958 році. Тоді він грав за команду Бікрофт U-14.

До своєї нинішньої команди він приєднався у 1974 році, де виконував роботу як на полі, так і за його межами.

Мадж у клубі відіграв спершу роль гравця, пізінше президента, а згодом взагалі керував їдальнею та барбекю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus