USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Підлога під ногами у дітей провалювалася: у ліцеї на Волині відкрили оновлений спортзал

4 Грудня 2023 19:29
У Затурцях разом з вчителями та учнями відремонтований спортзал оглянули перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, депутат обласної ради, помічник народного депутата України Вячеслава Рубльова Михайло Скопюк.

Про це інформує пресслужба Волинської облради.

Директор ліцею Михайло Кушнір розповів, що будівля освітнього закладу зведена ще в 1976 році, з тих пір спортзал жодного разу кардинально не оновлювали. Між тим, у ліцеї навчаються 270 дітей із 6 сіл громади.

«Ми постійно підмальовували стіни, проводили косметичні ремонти, проте це нічого давало. До того ж, прогнила підлога. Тому іншого варіанту не було, як зробити капітальний ремонт», – розповідає очільник закладу.

До оновлення спортзалу долучилися чи не усі працівники ліцею, додає вчитель трудового навчання Олег Ковальчук. «Спеціалістів залучали тільки до ремонту тепломережі. Все ж інше робили власноруч», – каже Олег Ковальчук.

Читати ще: У Затурцях відкрили нову сучасну амбулаторію. Фото

Перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук зазначив, що з обласного бюджету на відновлювальні роботи спрямували 200 тис. грн, адже ситуація була критична – підлога під ногами у дітей просто провалювалася. Нині спортзал не впізнати.

«Про цей ліцей у мене дуже хороші враження. Адміністрація і педколектив дуже щиро дбають про комфортне освітнє середовище для своїх учнів, системно працюють над удосконаленням системи знань, – каже Юрій Поліщук. – Сьогодні Україна переживає важкі часи і потребує сильних, здорових, цілеспрямованих людей. Ці якості ви будете гартувати в цьому спортивному залі. І я переконаний, що ваш заклад виховує справжніх переможці».
Від імені депутатів та голови Волиньради він подарував ліцеїстам набір м’ячів для ігрових видів спорту.
Читати ще: Гуртом і власноруч: у сільській школі на Волині відкрили спортзал, якого чекали 27 років

«Нинішній результат став можливий завдяки спільній роботі – зусиллям обласної ради, сільського бюджету і неймовірній праці колективу закладу. Маємо ще плани – хочемо відремонтувати ще й спільний шкільний простір, щоб усе було комфортно і естетично», – стверджує голова Затурцівської громади Юрій Ковальчук. Він подякував усім причетним та попросив дітей берегти майно, в яке було вкладено стільки сил їхніх вчителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus