USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Підлатали 5 км: на дорозі між Рожищем і Копачівкою зробили ямковий ремонт

9 Липня 2024 23:00
Між містом Рожище та селом Копачівка на Волині завершили ямковий ремонт п'ятикілометрового відрізку дороги.

Ця частина дороги не місцевого значення та перебуває на обслуговуванні у Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. Про це 8 липня розповів Суспільному Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

З його слів, впродовж двох тижнів на цій ділянці дороги вирізали найбільш ушкоджене асфальтне покриття з метою подальшого ремонту.

"Один з приватних підприємців міста оплатив 200 тисяч гривень за дві машини дорожньої суміші, якими ями засипали і дорогу таким чином полагодили", — каже міський голова.

Як говорить В'ячеслав Поліщук, у громаді є ще кілька ділянок доріг, які потребують ремонту. Найгіршою, на його думку, є дорога у селі Топільне. Вона сполучає Рожище з Маневицькою трасою.

Читати ще: Де на Волині водіям перечекати спеку: місця відстою для автомобілів

Як відомо, капітальних ремонтів доріг Волині у 2024 році, як і в попередні два роки, не передбачено через обмежене фінансування під час воєнного стану. Служба відновлення та інфраструктури в області проводить ямкові ремонти найбільш пошкоджених ділянок з метою ліквідації деформації дорожнього покриття та забезпечення проїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus