USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Підбірка стильних жіночих туфель від miraton.ua*

23 Травня 2022 11:43
Важливість взуття в жіночому гардеробі переоцінити неможливо, по суті саме воно дозволяє створювати приголомшливі цілісні образи. У каталозі online-store «Міратон» представлена безмежна кількість різних моделей, про найактуальніші розповімо далі.

Щоб не розгубитися в різноманітті варіантів, при виборі тієї чи іншої пари слід орієнтуватися на особисті стилістичні уподобання та, звичайно ж, враховувати ключові тренди сезону.

Туфлі на високих підборах

Тонкі, як бритва, запаморочливі шпильки створені для мінімалісток, які можуть відмовитися від ефектних деталей на користь лаконічності і при цьому справляти незабутнє враження. Підібрати туфлі на високих підборах можна за посиланням. Купити туфлі жіночі на підборах інших конфігурацій, різної висоти та товщини ви можете тут.

Модні туфлі на плоскій підошві

Коли в списку пріоритетів ми ставимо комфорт на перше місце, балетки, мокасини, лофери, як і раніше, є практичною та стильною альтернативою підборам. Сучасні версії можуть легко оживити базове вбрання, вибрати відповідні туфлі на низькому ходу можна за посиланням.

Туфлі з оригінальними деталями

Модне взуття передбачає різноманіття прикрас із кристалів, каміння, бантів та ін. Шанувальникам стриманості припадуть до душі незвичайні фактури, особливо свіжо виглядають плетені човники.

Човники яскравих відтінків

Цього сезону діє правило «чим яскравіше, тим краще». Забудьте про класичне чорне взуття та розгляньте голографічну веселку, неонові вставки або однотонні варіанти неординарних кольорів, наприклад, бузкового, лимонного або насиченого червоного.

В асортименті інтернет-магазину Miraton кожна модниця зможе підібрати пару до душі гарантовано високої якості за привабливою ціною. Шопінг тут гарантує своїм покупцям найкомфортніші умови та пропозиції від численних акцій, знижок та розпродажів до можливості отримати кешбек бонусами на картку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus