USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Під звуки Гімну і залпи салюту: у Світязі поховали воїна АТО

5 Липня 2017 18:10
У Світязі провели в останню путь Героя АТО Сергія Грибука. Тіло військового-контрактника під звуки гімну України і залпи салюту віддали землі.

Так, сьогодні, 5 липня, жителі Шацького району попрощалися зі своїм Героєм, йдеться на сайті Шацької РДА.

Нагадаємо, учора волинського контрактника Сергія Грибука, який помер 2 липня в зоні АТО, зустріли на Волині. ФОТО. Він жив у селі Омеляне Шацького району, був учасником бойових дій, який проходив службу за контрактом. Чоловік помер від серцевої недостатності.

Це вже друга смерть бійця російсько-української війни сколихнула весь Шацький район, нагадала безпечним і спокійним жителям про пекло війни на Сході України, йдеться у повідомленні.

В церкві святих апостолів Петра і Павла відбулася поминальна панахида, яку відслужили архімадрид Арсеній Дем'янчук, ігумен Петро-Павлівського монастиря села Світязь та благочинний Шацької округи отець Микола Вихор, разом зі священиками Шацького благочиння.

Героя, який віддав своє життя за Україну, проводили рідні, близькі, друзі, волонтери, ветерани АТО Шацького району, керівники районної та місцевої влади, трудові колективи районних установ та організацій та місцеві жителі громади.

Від храму до кладовища учасники АТО несли на руках труну героя-захисника, вигукуючи патріотичні гасла. Біля кладовища відбулася поминальна панахида. За упокій душі бійця молився отець Арсеній.

З прощальними промовами виступили керівники району та місцевої влади, друзі і побратими. Жителі громади та учасники АТО попрощалися з Сергієм Грибуком, віддали шану загиблому воїну і під звуки гімну України військові запустили прощальний салют на честь Героя.

я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любомир Показати IP 5 Липня 2017 23:19
"... віддали шану загиблому воїну" - мабуть коректніше "померлому", якщо вмер від серцевої недостатності.
вова згоранець Показати IP 6 Липня 2017 00:10
Яка вийна??? Хто обявив вийну??? У Пеци Липецького и Ахметки интересы збагачення свого бизнеса на першому плани! Треба писати: ще один раб б-жий виддав свою душу за интересы Ахметки на ДАНБАСЕ! Йде перерозподил материальних благ и корита миж бандою Пеци Липецького и кремлевскими бизнесменами на Данбасе! Всих вас простих людей Пеця Липецкий з Гройсманом послали в з*д! У кого власть у того й сласть! Буде обявлена вийна то буде й инша мова. А поки Пеця Липецкий продае навично украинський чернозем америкосам за нови траши бабла з Мижнародного валютного фонду! Вас всих и ваших потомкив без вашого видома продали Пейця й Гройсман в рабство на многие лита америкосам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus