USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Під Радою сталася штовханина між ФОПами та поліцією. Відео

17 Лютого 2022 12:18
Між учасниками акції руху «SaveФОП», які протестують проти використання реєстраторів розрахункових операцій, та поліцією під Верховною Радою в Києві сталася штовханина.

Про це повідомляє Укрінформ.

Поліція і Національна гвардія прибирає з проїжджої частини ФОПівців. Зокрема, поліція повідомляє у рупор, щоб учасники цієї акції відійшли на тротуар. Під час цього було зламано кілька прапорів ФОПів.

Нацгвардія стоїть у чотири ряди на вулиці Грушевського та виштовхує з проїжджої частини ФОПівців. За нацгвардійцями вишикувалися автобуси поліції.

Біля Верховної Ради також є поліція, яка стоїть там у два ряди.
Також перед цим стало відомо, що кількість учасників акції руху «SaveФОП», які протестують біля парламенту проти використання реєстраторів розрахункових операцій, збільшилася до близько тисячі осіб.

Учасники акції зайняли вулицю Грушевського. Як зазначили організатори, активісти не залишають вулицю, щоб їх не оточили правоохоронці.

Як пише Кореспондент, поліцейські затримали кількох учасників протесту. Натомість протестувальники закидали поліцейських курячими яйцями.

Внаслідок сутичок, поліції вдалося відтіснити протестувальників та розблокувати рух вулицею Михайла Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Радянський бізнес Показати IP 17 Лютого 2022 12:30
Бариги з 90-х, купив-продав і в карман, і котедж за містом для діточок, хоп і виріс.
Всім до Радянський бізнес Показати IP 17 Лютого 2022 12:45
Які бариги ? Це ж самий знедолений прошарок суспільства, жеруть і ніяк нажертися не можуть !!!
Не байдужий до Радянський бізнес Показати IP 17 Лютого 2022 17:26
Зверніть увагу,щоб виріс котедж для діточок, він з 90-х по 2020 роки купляв-продавав на відміну від чиновників і депутатів
Андрій Показати IP 17 Лютого 2022 12:40
так це путін їх стимулює до протестів 100%
Анонім Показати IP 17 Лютого 2022 13:00
Ці бариги проти цін чогось не протестують, а ще й не хочуть сплачувати податки за прибуток. На ринку коли чек дають? Як відслідкувати скільки ФОП продає товару, а ніяк без РРО це неможливо.
Сторонній до Анонім Показати IP 17 Лютого 2022 17:33
А як відслідкувати, чи ти не отримуєш зарплату в конвертах, не береш взяток і відкатів? Може ти підробляєш після основної роботи, а податки не заплатив?
Лучанин Показати IP 17 Лютого 2022 13:18
Ви боти такі далекі від реальності.Фопи протестують не просто так.На простих людях введення рро відобразиться найбільше-ціни виростуть,і як висновок,купівельна спроможність людей знизиться ще більше.В супермаркетах ціни на більшість товарів вищі,ніж на ринках та дрібних магазинах…І будуть ще вищими,якщо в них не буде хоть якоїсь конкуренції.
Анонім до Лучанин Показати IP 17 Лютого 2022 15:09
Ніхто не заставляє купувати касовий апарат, за пару тисяч грн (хоча це смішна ціна), чеки можливо видавати в електронному вигляді, генеруючи його у смартфоні, так вони кажуть, що смартфон це дорого і внаслідок цього зростуть ціни. І я не бот, а розумію що ці трутні хочуть сховати реальні заробітки.
ФОП Показати IP 17 Лютого 2022 13:35
Я - виробник,не перепродую,створив робочі місця.Плачу всі податки,і ще мало??????? Не виїду з країни,бо хочу працювати тут. ВЛАДУ ГЕТЬ!!!!!ОСЬ ХТО НАЖЕРТИСЯ НЕ МОЖЕ!!!!!
Цап відбувайло прям до ФОП Показати IP 17 Лютого 2022 14:07
Якщо виробник - реєструй юрособу і отримуй дотації. А то ФОП Вася платить 2000 податку з місячкюним обігом мільйон грошей.
юрій миколайович Показати IP 17 Лютого 2022 13:40
Фопи молодці відстоюючи своє право ,це самий адекватний і працелюбний прошарок суспільства який навчився працювати на себе а не на дядю отож кому це не подобатися це сірі миші які ніх...я в житті не добилися пашуть на дядю .
Василь наплюйвкарман до юрій миколайович Показати IP 17 Лютого 2022 14:03
Ставити націнки зі стелі, щоб в кінці місяця накапало більше, ніж в дяді васі - це фінансова афера.
цікавий Показати IP 17 Лютого 2022 13:48
Чи це не ті "бариги", що втратили роботу через постійну кризу в Україні, зробили самі робочі місця і платять податки в бюджет для чиновників?
Тезисно Показати IP 17 Лютого 2022 14:31
ФОП: - я крутий бізнесмен, купив банани по 10,продав по 30. Елементарно. Держава: - нема питань, заплати податок і працюй. ФОП: - ого! Так мені мало залишиться, вигідніше піти на завод до дяді. Держава: нема питань, іди. ФОП: - я шо лох, пахати на дядю. Буду продавати банани по 50! Держава : - то може почитай книги по бізнесу, фінансам, економіці, ось тобі тисяча. ФОП: - піду краще на майдані погорлаю.
Лучанин Показати IP 17 Лютого 2022 15:20
В супермаркетах ціни нижчі як у фопів.
Лучанин до Лучанин Показати IP 17 Лютого 2022 18:58
1-питання націнки раніше регулювалось на державному рівні,але «гетьман» відпустив ринок у вільне плавання! 2-більшість звичайних фопів ставлять не велику націнку,для того щоб конкурувати як з маркетами,так і між собою. 3-якби в супермаркетах ціни були б дійсно нижчими ніж на ринках,то останні давно б перестали існувати . 4-і не саме РРО страшне,а штрафи за елементарну помилку. 5- люди,які далекі від діяльності малих підприємців,будь ласка,не пишіть дурню.
Анонім Показати IP 18 Лютого 2022 09:33
Люди!!! введення касового апарату відобразиться на ціні товару і аж ніяк на доходу ФОПа .а подруге людина сама собі роботу знайшла.а держава не створює робочих місць не будує ніяких фабрик заводів тільки здерти вміє щоб депутати і держслужбовці жили не бідно!!!!!!!!!!!!!! то хоч штрафи на перший час приберіть за помилки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus