USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Під Маріуполем психічно хворий чоловік замерз на смерть: поліцейські бачили, що він біг голим і проїхали повз

28 Грудня 2021 19:32
Поблизу Маріуполя знайшли тіло замерзлого на смерть чоловіка, який вночі біг голий вулицею. У цей час його помітили поліцейські, однак, посміявшись, жодних дій не вжили.

Ймовірно, це і призвело до трагедії, вважають користувачі мережі, зокрема В’ячеслав Твердохліб, один із тих, хто опублікував відповідні кадри у своєму Facebook.

Як видно на них, помітивши спортсмена, правоохоронці увімкнули проблискові маячки та через гучномовець попросили чоловіка зупинитися, але той не реагував. Користувачі впізнали в ньому місцевого жителя (обережно, кадри 18+).
У коментарях пояснили, що людина на відео – Василь, він займався боротьбою, неодноразово ставав призером місцевих змагань. Був добрим хлопцем, але мав проблеми із психічним здоров’ям.

Користувачі обурилися поведінкою поліцейських і тим, що вони глузували з не зовсім здорової людини замість того, щоб їй допомогти.

«Реальна вина поліцаїв. Повинні були його затримати і викликати швидку. Чи вони вже щодня бачать голих, що бігають у мороз вулицею, і це норма?» – написали в коментарях.
У Національній поліції України на Донеччині вже відреагували на інцидент. Правоохоронці наголосили, що за цим фактом вже розпочато службове розслідування, наразі встановлюються всі обставини того вечора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
приватизация Показати IP 28 Грудня 2021 22:28
психушки позакрывали, полиция теперь и психами занимается, но что с ними ей делать? У Супрун надо спросить или к ней в Канаду отправлять
ти дурак? до приватизация Показати IP 29 Грудня 2021 08:09
Яке має відношення пані Супрун, до закриття психічних лікарень, йолоп? ти в календарі орієнтуєшся, який рік на дворі в курсі?
Бульба Показати IP 29 Грудня 2021 00:42
А хто їз накаже??? Вони ж щирі українські поліцейські!!!
? до Бульба Показати IP 29 Грудня 2021 10:47
Хворими повинні займатись лікарі а аж ніяк не поліція! а по друге -оті сердобольні хай би забрали його додому!
Народна прокуратура до ? Показати IP 29 Грудня 2021 16:58
Поліцейських засудять за ст.367 КК України, за неналежне виконання службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки - смерть потерпілого, адже вони не виконали ст. 41 Закону "Про Національну поліцію" в частині застосування поліцейського піклування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus