USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Під Луцьком вивозитимуть сміття лише у маркованих мішках

21 Листопада 2018 14:54
Відтепер у магазинах на території Боратинської громади, в адміністративних приміщеннях сільських рад, безпосередньо у КП «Боратин» можна придбати спеціальні марковані мішки для сміття.

Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

Один мішок коштує 7 грн. У вартість мішка входить вивіз та захоронення відходів на сміттєвому полігоні у селі Брище.

На сайті громади наголошують, що збір сміття відбуватиметься лише у спеціальних мішках із маркуванням «Сміття побутове». Мішки у визначені дні забиратиме автомобіль комунального підприємства. Збір сміття буде проводитись оператором КП «Боратин», який буде закріплений за сміттєвозом. Графік збору сміття залишається незмінним.

За процедурою збору сміття та дотриманням правил слідкуватиме муніципальний інспектор, який у разі виявлення правопорушень накладатиме штрафи.

Налагодження ефективної системи збору відходів сприятиме переходу до наступного кроку – роздільного сортування сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus