USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На честь Героя Олександра Мартинюка: під Луцьком відбувся чемпіонат зі спортивного орієнтування

25 Липня 2023 12:30
Минулими вихідними, 22 і 23 липня, у Воротнівському заказнику відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах, присвячений захиснику України, лучанину Олександру Мартинюку.

Активно долучились до участі у чемпіонаті педагоги та гуртківці Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

Впродовж двох днів майже сотня спортсменів-орієнтувальників з України долали на велосипедах коротку, класичну та довгу дистанції.

Читати ще: Під №1 стартував батько: під Луцьком – чемпіонат, присвячений загиблому Герою Олександрові Мартинюку

У своїх вікових групах поруч з наставниками успішно виступили і волинські гуртківці з Луцька, Старовижівської та Боратинської громад.

Хороший приклад у досягненні високих результатів показали працівники ВЦНПВТК на дистанціях, адже всі у своїх вікових групах піднімались на п'єдестал пошани:

1 місце – Вікторія Мелимука, Олег Черчик, Олександр Оришко;

2 місце – Віталій Гнатюк, Володимир Казаков;

3 місце – Катерина Доценко, Микола Кльоц, Анна Климчук, Тарас Мельник.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus