USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Під Луцьком на АЗС вкрали ВMW: крадій відсидить 5,5 року

10 Січня 2022 20:54
Чоловік, який вкрав BMW на території АЗС «UPG» у Зміїнці, проведе за ґратами понад п’ять років.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, злочин трапився 4 лютого 2021 року на території АЗС «UPG» у селі Зміїнець. Будучи за кермом автомобіля BMW 1998 року випуску, обвинувачений здійснив на ньому рух в напрямку Луцька, хоча власник авто не дозволяв цього робити. Сума збитків – майже 64 тисячі гривень.

Крадій, який вже мав судимість раніше, визнав свою вину та просив суворо його не карати, однак потерпілий наполягав на суворому покаранні.

Врахувавши всі обставини, суд призначив крадію покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі. Також суд задовольнив позов потерпілого, стягнувши на його користь майже 70 тисяч гривень з обвинуваченого.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus