USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Під Ковелем на дорозі досі стоїть автобус, який згорів більше місяця тому

3 Лютого 2019 22:12
Обгорілий кузов рейсового автобуса, який запалав просто під час руху неподалік від міста Ковель на Волині, досі стоїть на автошляху.

Про це розповів депутат Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук виданню Район.Ковель.

«Вже чимало часу минуло від пожежі рейсового автобусу, а «віз і нині там». Як видно на фото, обгорілий кузов чекає певно на нову пригоду… Хай Бог береже подорожуючих на автошляху біля Мар’янівки і не тільки, бо маленького хлопчика з Гулівки не вберегли саме через байдужість (чи недбальство?) посадових осіб, які безпосередньо відповідають за безпеку на автошляхах», – написав він.

До слова, під «маленьким хлопчиком з Гулівки» депутат мав на увазі 8-річного хлопчика, якого на смерть збила машина на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus