USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Під Харковом вибухнула газопереробна підстанція: 2 людей загинули, 9 поранені

28 Жовтня 2020 15:39
У Харківській області на території газопереробної підстанції сталися вибух і обвал виробничої будівлі. Внаслідок події загинули дві людини, ще дев’ятеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє 34.ua з посиланням на пресслужбу ДСНС області.

Як стало відомо, інцидент стався близько 11:35 у селищі Березівське Дергачівського району області. За попередньою інформацією, на території газопереробного пункту вибухнув природний газ, унаслідок чого зруйнувалася будівля підстанції. За даними рятувальників, на місці інциденту загинули дві людини, ще дев’ятеро отримали травми. Станом на 13:30 надзвичайники ліквідували загоряння, триває розбір завалів.

У поліції Харківської області за фактом цієї події відкрили кримінальне провадження. На місці працюють керівництво Дергачівського відділу поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники та медики.

«На території газопереробної станції стався вибух природного газу. Задимлення склало близько 200 квадратних метрів. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 273 («Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах») КК України», – зазначили у пресслужбі обласного главку поліції.

Санкція статті передбачає максимальне позбавлення волі на строк до 10 років. На місці продовжують працювати правоохоронці. Встановлюються всі причини інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus