USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Під Дніпром підприємці штурмували закриті на карантин ринки і відновили торгівлю. Відео

25 Квітня 2020 23:27
Під Дніпром, у Кам’янському, 25 квітня кілька ФОПівців усупереч забороні вирішили все одно відновити свій бізнес. Підприємці увірвалися на територію двох ринків і самовільно почали торгувати.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Карантин в Україні через коронавірус продовжили по 11 травня, і на час дії обмежувальних заходів по всій країні вирішили закрити ринки. У зв’язку з цим підприємці втратили можливість вести торгівлю і почали зазнавати збитків.

Під Дніпром у Кам’янському 25 квітня кілька ФОПівців всупереч забороні вирішили все одно відновити свій бізнес – для цих цілей підприємці увірвалися на територію двох ринків і самовільно почали торгувати.

За словами місцевої жительки Галини Залоги, підприємці просто «не витримали».

Також вона опублікувала відео з місця подій у фейсбуці.
Закриті ворота Центрального та Димитрівського ринків для обурених торговців виявилися не перешкодою, і люди «штурмом воріт... реалізували своє право на працю».

«Звертаємося до всіх гілок влади – схаменіться і дайте малим підприємцям вижити і годувати свої сім’ї!!!» – емоційно написала Залога.

Жінка запевнила, що всі необхідні вимоги про соціальну дистанцію були дотримані, жодних черг або великого скупчення людей не було, а самі продавці носять маски, в рукавичках, і дотримуються санітарних норм.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1+1 Показати IP 25 Квітня 2020 23:53
Давно пора...
Покупець Показати IP 26 Квітня 2020 00:30
Правильно зробили. А то комусь можна торгувати, а комусь ні...всі рівні, але хтось рівніший!!!
Не байдужий Показати IP 26 Квітня 2020 07:28
Нашій владі малий бізнес не потрібен ,тому і закриті ринки .Ринки-конкуренти всяким Там-тамам і т.д.У нас до осені можуть продовжувати цей незрозумілий карантин. Кого цікавить що в людей не має роботи.Головне роздерибанити бюджет і скориставшись моментом,набити кармани.Люди правильно зробили,шо самі відкрили
1 слово Показати IP 26 Квітня 2020 09:16
Молодці! Влада із дешевих акторів вам не допоможе. Спасіння утопаючих....
Анонім Показати IP 26 Квітня 2020 09:33
є самогубці, які підуть на ті ринки?
Анонім до Анонім Показати IP 26 Квітня 2020 10:05
коментатори вище і їм подібні особи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus