USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Під Чорнобаївкою знищили генерал-лейтенанта окупантів Резанцева

25 Березня 2022 14:32
ЗСУ знищили командувача 49 загальновійськової армії Південного військового округу РФ Якова Резанцева під час десятої за рахунком вогневої атаки на стратегічний аеродром смт Чорнобаївка.

Вперше про знищення командного пункту 49 загальновійськовою армією Південного військового округу РФ повідомив вчора ввечері радник голови Офісу Президента Олексій Арестович.

«Ви сміятиметесь, але це відбулось на аеродромі в Чорнобаївці. Ми також повинні зрозуміти військовослужбовців 7 десантно-штурмової дивізії, тому що їхній передовий командний пункт також був на аеродромі в Чорнобаївці. Тепер ми розуміємо стан військових РФ, які категорично відмовляються їхати воювати в Україну», – наголосив Арестович 25 березня.

Зазначимо, що це вже другий генерал, якого ліквідували у Чорнобаївці. Раніше там було вбито командувача 8 армії Південного військового округу РФ, генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

Інформацію про генерала також опублікували на сайті МВС України «Ищи своих».

Відомо, що 49 загальновійськова армія Південного військового округу базується на Ставрополі. Рязанцев став її командувачем у серпні 2020-го. Також воював у Сирії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus