USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.58 41.80
  • PLN 10.50 10.70

Під час виконання бойового завдання загинув волинянин Сергій Веремко

30 Липня 2023 18:40
На війні з російськими окупантами загинув житель села Заячиці, старший солдат 1987 року народження, Веремко Сергій Петрович. Вірний присязі, воїн поліг унаслідок артилерійського обстрілу окупантів, виконуючи бойове завдання в Ізюмському районі Харківської області.

Про це повідомили у Локачинській громаді.

«Локачинський селищний голова, працівники селищної ради, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють щире співчуття батькам та членам родини Захисника.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», – йдеться у повідомленні.

У Локачинській громаді оголошено Дні жалоби, просять утриматися від розважальних заходів та приспустити Державні прапори.

Про час прибуття траурного кортежу та маршрут його руху додатково повідомлять.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Стрільчук Показати IP 30 Липня 2023 20:28
Вічна памʼять, Спочивай з миром друже ти Герой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus