USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Під час тривоги Росія обстріляла Львівщину, а на Вінниччині ППО збила дві ворожі ракети

2 Серпня 2022 19:14
У Львівській області у вівторок, 2 серпня, під час повітряної тривоги пролунав вибух. А у небі над Вінницькою областю українська ППО збила дві ворожі ракети.

Про це повідомили голови Львівської та Вінницької ОВА.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, попередньо був вибух на території Червоноградського району. Він уточнив, що на місце виїхали оперативні служби.

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов поінформував, що «2 ракети над Вінницькою областю збила ППО. Залишайтесь в укриттях до відбою повітряної тривоги», – зазначив він.

Інших деталей інциденту голова ОВА не уточнив.

Як повідомили згодом, росіяни близько 17-ї години завдали ракетного удару з району Каспійського моря. Загалом по території України випустили вісім крилатих ракет типу Х-101 (Х-555). Сім ракет збила ППО, восьма впала у Львівській області і знищила зенітний ракетний комплекс. Дані щодо постраждалих уточнюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 2 Серпня 2022 21:58
Як не дивно,ракета збила ППО ,а не ППО ракету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus