USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Під час обгону тяжко травмувала пасажирку мотоцикла: як волинянку покарали за ДТП

Сьогодні 20:19
На Волині судили водійку, через неуважність якої постраждала пасажирка мотоцикла. Жінці призначили рік умовного терміну та на рік заборонили керувати транспортними засобами.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Аварія сталася 28 квітня 2024 року між Ківерцями та селом Борохів Луцького району. Яна Ф. керувала Volkswagen Touran на швидкості близько 50 км/год. Але під час обгону її автомобіль зіткнувся з мотоциклом.

Читати ще: У Ковелі судили 16-річного мотоцикліста, бо не мав прав та скоїв ДТП

Унаслідок ДТП пасажирка двоколісного отримала тяжкі тілесні ушкодження. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та переломи.

Обвинувачена свою вину повністю визнала, щиро розкаялася. Потерпіла, своєю чергою, заявила: претензій не має, адже завдані збитки їй відшкодували. Просила суворо не карати водійку.

Про обвинувачену відомо, що вона раніше не судима, характеризується позитивно, одружена, перебуває у відпустці з догляду за дитиною.

Читати ще: Травмувався пасажир: на Волині з водія, який п’яним скоїв ДТП, стягнули 85 тисяч гривень

Суд визнав Яну Ф. винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Їй призначили три роки позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами на один рік. Але реальне покарання замінили роком іспитового терміну.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus