USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Під час книжкового ярмарку у Володимирі назбирали 35 тисяч на дрони для ЗСУ

Сьогодні 07:44
В останні дні серпня на валах городища у Володимирі місцеві жителі та гості зібралися на благодійний книжковий ярмарок, де збирали кошти для військовослужбовців.

Про це інформує БУГ.

Володимирські вали городища – неймовірна локація, що додала особливої атмосфери заходу. Також гарного настрою додавали відвідувачів книжкового ярмарку жива музика від інструментального ансамблю «Секвенція», виступу драйвових «Сотників», бадьорі пісні Дмитра Терьохіна та виступи вихованців та викладачів музичної школи.

Одна з організаторок дійства, волонтерка Ольга Жигунова повідомила, що на благодійному ярмарку вдалося зібрати 35 362 грн. Кошти підуть на виготовлення дронів місцевою БФ «Форпост».

Читати ще: На дрони для ЗСУ: волинські учні продали смаколиків на 180 тисяч гривень

«Утекти якомога далі від війни неможливо навіть у відносно спокійних містах, оскільки вона – невід’ємна частина і для тих, хто залишився в тилу. Тобто ми, дорослі і свідомі, маємо дбати про тих, хто на війні. Ярмарки – це завжди атмосфера, незважаючи на всі але. Такі події знайомлять із людьми, які носять сонце в собі, завдяки яким світ починається спочатку. І завдяки нашим ЗСУ життя починається знову кожного дня», – додала організаторка.

Також до організації долучилися Державний історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир». Маленькі творчі ентузіасти із Figli Migli, місцева авторка Віталіна Макарик, психологиня Олена Токарєва та інші активні мешканці Володимира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus