USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

П’ятеро волинян отримали відзнаки Верховної Ради

13 Грудня 2023 09:44
П’ятьох волинян нагородили відзнаками Верховної Ради України. Нагороди номінантам вручили голова Волиньради Григорій Недопад разом із народним депутатом України Вячеславом Рубльовим.

Про це інформує пресслужба облради.

Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом нагороджені: медик з багаторічним досвідом Валерій Руцький; військовослужбовець керівного складу 50-го окремого стрілецького батальйону ОК «Захід» Павло Варварик.

Подякою голови Верховної Ради нагородили викладачку ВНУ імені Лесі Українки Ольгу Андрійчук та юрисконсульта ГО «Союз інвалідів Чорнобиля Волині» Олександра Колба. Крім того, Грамотою Верховної Ради відзначений і командир 2-го окремого стрілецького батальйону обласного ТЦК Сергій Рижов. Він зараз перебуває в зоні бойових дій, тож нагороду йому передадуть під час найближчої поїздки до військових.

Читати ще: Волинянин Назарій Богун отримав орден «За мужність»

«Кожен із вас заслужив свою нагороду відданою працею задля України та її народу. Дякуємо за те, що невтомно захищаєте, допомагаєте, лікуєте та відновлюєте», – звернувся до номінантів Григорій Недопад.

«Сильний тил не менш важливий під час війни, як і фронт. Ви усі працюєте задля того, щоб наблизити перемогу, щоб наші захисники повернулись додому, – доєднався Вячеслав Рубльов. – Спільно маємо продовжувати працювати задля підтримки наших воїнів, щоб повернути їх до мирного життя та разом розбудовувати країну».

Читати ще: 22-річний захисник з Любешівщини отримав «Золотого хреста» від Залужного
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus