USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

П’ятеро травмованих: волинянин на Opel влаштував ДТП на Рівненщині

12 Вересня 2023 12:14
Повідомлення про автопригоду неподалік села Зоря на трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» надійшло до поліції учора, 11 вересня, о 22:39 від очевидця.

Про це інформує поліція Рівненщини.

Поліцейські на місці події встановили, що 38-річний житель Волині, водій автомобіля «Opel», порушив правила дорожнього руху, перетнувши суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із легковиком «Mercedes» під керуванням 19-річного жителя Зорі. Від удару останній транспортний засіб відкинуло у кювет із подальшим перекиданням, а «Opel» – розвернуло.

Унаслідок ДТП постраждали п’ятеро осіб із автомобіля «Mercedes». Керманича та пасажирів від 17 до 19 років із травмами різного ступеня доставили до лікарні – чотирьох госпіталізували.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі ВП № 1 (м. Рівне) Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження автомобілі вилучені.

Попередньо обидва водії були тверезі – у них відібрані також біологічні зразки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus