USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

П’ятеро гравців захворіло: матч «Волині» та «Полісся» перенесли через COVID-19

1 Жовтня 2021 21:09
COVID-19 знову став перепоною для матчу «Волині» у Першій лізі. Цього понеділка, 27 вересня, «хрестоносці» не зіграли календарний гостьовий поєдинок проти «Краматорська», а тепер адміністрація ПФЛ перенесла і наступний поєдинок луцької команди проти житомирського «Полісся», який мав відбутися 2 жовтня о 15:30 у Луцьку на стадіоні «Авангард».

У разі, якщо до 7 жовтня команди не ухвалять нову дату поєдинку, це зробить адміністрація ПФЛ, інформує пресслужба «Волині».

Причина переносу – звернення житомирського клубу, який зіштовхнувся із кадровими проблемами – п’ятеро гравців із позитивним тестом на COVID-19, ще п’ятеро – під підозрою зараження, п’ятеро травмовані, двоє захворіли на ротавірусну інфекцію, а ще один гравець був дискваліфікований.

Таким чином, вже у другому турі поспіль «Волинь» вимушено залишається поза грою. Наступні поєдинки команда Альберта Шахова проведе наступного тижня – 6 жовтня о 15:30 «Волинь» у Кривому Розі зіграє проти «Кривбаса», а 10 жовтня о 17:45 прийме у Луцьку тернопільську «Ниву».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus