USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

П'ята судимість: у Луцьку чоловіка посадили за крадіжку монітора з лікарні

4 Серпня 2024 23:02
Волинянин, який чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності, знову опинився за ґратами. Торік у грудні 39-річний чоловік поцупив монітор із приміщення лікарні. Підсудний Віталій свою вину визнав, щиро розкаявся, просив суворо не карати його.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Крадію призначили п’ять років позбавлення волі. Рішенням суду першої інстанції чоловікові здалося надміру суворим, тож він подав апеляційну скаргу, намагаючись зменшити термін.

«У поданій апеляційній скарзі захисник, не оспорюючи обставини справи, оскаржує вирок, бо ухвалене судом покарання не відповідає ступеню тяжкості вчиненого кримінального правопорушення через надмірну суворість», – зазначив суддя Волинського апеляційного суду Олег Клок.

Читати ще: Планує йти в ЗСУ: судили волинянина, який кілька разів ножем вдарив чоловіка

Захисник просив призначити більш м’яке покарання, перераховуючи всі чесноти підзахисного та пом’якшувальні обставини.

«Враховуючи, що він щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину, шкода усунена, збитків немає, сторона захисту просить призначити покарання нижче від найнижчої межі», – просив адвокат Станіслав Тарашевський.

Сам пан Віталій теж переконував про поблажливість. Додав: хоче стати на шлях виправлення і має плани йти в лави ЗСУ.

Судді вирішили залишити вирок Луцького міськрайонного суду без змін. Він відсидить у в’язниці п’ять років. Але чоловік може розраховувати на умовно-дострокове звільнення у випадку щирого наміру стати на захист Батьківщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus