USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

П'ять років за сукупністю: у Луцьку судили уродженця Росії, який кривдив співмешканку

30 Вересня 2024 23:04
У Луцьку покарали чоловіка, який вчиняв домашнє насильство щодо своєї співмешканки. Маючи умовне покарання, він вчинив новий злочин, а тому більш ніж п'ять років проведе за ґратами.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, Дмитро В. систематично вчиняв фізичне та психологічне насильство щодо своєї співмешканки, що призвело до її фізичних і психологічних страждань. Він принижував, шарпав, штовхав та бив по обличчю жінку.

Читати ще: На Волині судили батька дев’яти дітей, який пиячив та ображав колишню дружину

За свої дії чоловік неодноразово отримував адміністративні покарання, тобто штрафи та арешт на 15 діб. Утиски не припинялися, відтак поліція завела кримінальну справу за ст. 126-1 КК України.

Обвинувачений свою провину повністю визнав, розкаявся, просив вибачення у потерпілої. Відомо, що він є уродженцем Російської Федерації, але має українське громадянство, не працює, має судимість.

На початку 2024-го Галицький районний суд Івано-Франківської області за крадіжки призначив йому п'ять років позбавлення волі, які замінив на дворічний іспитовий строк.

Читати ще: За 20 ударів – 20 тисяч компенсації: на Волині пенсіонер побив вчительку, коли забирав курку

Жінка пояснила, що обвинувачений є її цивільним чоловіком. На теперішній час вони помирилися, проживають разом. Претензій до нього не мала, просила суворо не карати.

Але суд визнав Дмитра В. винним і призначив йому один рік позбавлення волі. До вироку приєднали невідбуту частину попереднього покарання, тому загалом чоловік сидітиме в тюрмі понад п'ять років.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus