USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

П’ять причин купити мультитул*

19 Липня 2023 15:24
Мультитул – це особливий вид ножа, який також включає набір різних інструментів. Всі вони ховаються в складному корпусі й можуть бути розкладені легким рухом руки. Деякі моделі налічують понад 20 інструментів і можуть стати в пригоді практично в будь-якій життєвій ситуації. Є кілька причин купити ножі даного типу, включаючи універсальність, високу якість виробів відомих брендів і тривалий термін служби.

У яких ситуаціях стане в пригоді ніж мультитул?



Мультитули вважають найбільш універсальними інструментами, які мають бути постійно під рукою. Купити такий ніж потрібно з наступних причин.

1. Ви фанат туризму та походів – активний відпочинок цього типу вимагає наявності безлічі інструментів, при цьому ви завжди обмежені в обсягах поклажі. Саме тому мультиінструмент буде дуже доречним.

2. Збираєтеся на полювання – у процесі полювання вам будуть потрібні ніж, кусачки й навіть пасатижі.

3. Ви фанат рибалки – ножиці чи кусачки знадобляться для відрізання волосіні, а напилок – для заточування гачків.

4. Любите велоспорт – різні види ключів та викруток не будуть зайвими.

5. Часто ремонтуєте щось на виїзді – деякі мультитули укомплектовані молотками, плоскогубцями та викруткою.

Широкий вибір таких виробів ви знайдете в інтернет-магазині One-Click, який пропонує мультиінструменти в різних комплектаціях.

Як вибрати мультитул?



Перш ніж купити мультитул, треба звернути увагу на такі моменти:

сфера експлуатації – від того, як саме ви збираєтеся використовувати пристрій, залежатиме передбачуваний набір інструментів;

габарити та вага – тут також варто звертати увагу на особливості використання через те, що домашні вироби можуть бути досить громіздкими, тоді як мультиінструменти для роботи на вулиці мають відрізнятися компактністю;

набір інструментів – тут вибір залежить суто від ваших уподобань;

матеріал – звертайте увагу на міцність сталі та матеріал корпусу.

Бажано віддавати перевагу виробам відомих брендів, що спеціалізуються на випуску ножів та мультитулів. Так ви отримаєте надійний товар, який прослужить не один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus