USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.60

П’ять практичних порад щодо вибору вхідних дверей*

3 Березня 2023 13:37
Вхідні двері перш за все зустрічають власників та гостей дому, тому, звісно, вони мають справляти гарне враження, але, що важливіше, – зберігати тепло та гарантувати безпеку всіх мешканців.

Очевидно, що вам не потрібні вироби, які важко відчиняються, пропускають холодне повітря, мають не надто надійний вигляд або при будь-якому фізичному зусиллі легко пошкоджуються. Обрати вхідні двері в ARS допоможуть п’ять простих рекомендацій, представлених нижче.

Порада 1. Оберіть відповідний матеріал

Трьома основними матеріалами, які використовують для виготовлення вхідних дверей, є метал, дерево та їх комбінація. Ви можете вибрати модель потрібної міцності відповідно до ваших запитів і потреб:

сталеві двері – найбільш надійні, вселяють відчуття захищеності, а також досить красиві;

дерев’яні вироби (з ДСП, ДВП, фанери) втрачають актуальність через не надто високі показники безпеки.

Порада 2. Подбайте про безпеку

Виділяють шість класів стійкості до злому та проникнення сторонніх осіб у дім. Двері першого класу не вдасться виламати з допомогою незначного фізичного зусилля. Другий клас характеризується стійкістю до злому інструментами (викруткою чи плоскогубцями). Третя група – міцні вироби, які неможливо зламати ломом, четверта — захищені від дриля, сокири, а п’ята – від болгарки й електропили. Вхідні двері шостого класу захисту гарантують вашу безпеку на всі 100%.
Порада 3. Визначтеся з кольором

Перш ніж обрати якусь модель, обміркуйте естетику свого будинку, виберіть колір, що найкраще доповнить екстер’єр та інтер’єр. У каталозі інтернет-магазину АРС наявні двері у популярних відтінках натурального дерева – венге, дуб, ясен, горіх, вишня. Це завжди красиво, вишукано та стильно.

Порада 4. Підберіть дизайн

Стиль дверей має перш за все поєднуватися із загальним стилем помешкання, інакше він буде здаватися «вирваним із контексту». Подбайте, щоб декоративні елементи, як-от різьблення чи фігурні вставки, мали доречний вигляд.

Порада 5. Продумайте, який тип полотна вам потрібен

Вхідні двері можуть бути глухі з суцільного матеріалу або із заскленими панелями. Другий варіант хоч і виграє в естетичному плані, однак має більшу вартість. Вибираючи модель з вставками, подумайте про подвійне чи потрійне скління, оберіть прозоре чи матове скло відповідно до ваших запитів щодо приватності та безпеки. Усі ці елементи можуть вплинути на загальне функціонування ваших дверей, тому їх слід уважно розглянути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus