USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

П’яний волинянин вкрав авто, потрапив на ньому в ДТП та кинув у полі. Фото

6 Січня 2023 16:08
Увечері 5 січня поліції зателефонував 27-річний житель села Княгининок і повідомив, що викрали його автомобіль Volkswagen Golf.

Транспортний засіб стояв поблизу будинку заявника, ключі запалювання були у салоні. Автомобіль був незамкнений та з пальним у бакові. Згодом автівку знайшли у полі поблизу сусіднього села із пошкодженнями, інформують у поліції Волині.

На місце пригоди направилась слідчо-оперативна група поліції та спеціалісти кінологічного центру. Кінологам вдалося вийти на слід зловмисника та невдовзі поліцейські його затримали.

Правопорушником виявився 44-річний житель Луцького району. Нині він дає покази слідчим. Перебуваючи напідпитку, чоловік вирішив покататися на чужому автомобілі, скоїв на ньому ДТП без потерпілих і залишив у полі.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 289 кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Азарт Показати IP 6 Січня 2023 18:34
Яка безпечність.жесть Хто ще лишає ключі у авто ?
Азарт Показати IP 6 Січня 2023 18:35
Яка безпечність.жесть Хто ще лишає ключі у авто ?
Анонімус до Азарт Показати IP 6 Січня 2023 20:55
Може він то відро продати хотів, ніхто не хотів купляти, от і залишив ключі в ньому, угнали, розбили, буде тепер якось бабки з угонщіка збивати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus