USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

П’яним заїхав у кювет: у винуватця ДТП в Луцькому районі на чотири роки забрали права

13 Липня 2024 12:03
У Рожищі судили водія, який п’яним заїхав у кювет, що призвело до травми пасажира.

Про це йдеться у вироку Рожищенського районного суду.

Інцидент стався 11 липня 2023 року між селами Залісці та Кроватка Луцького району. Василь М. керував автомобілем Volkswagen Transporter у стані алкогольного спʼяніння. Через недотримання безпечної швидкості на заокругленні дороги транспортний засіб занесло у кювет.

Внаслідок ДТП пасажир отримав переломи п’яти ребер, що належать до травм середньої тяжкості.

Читати ще: Постраждали чотири автомобілі: у Луцьку за ДТП судили пенсіонера

Водій свою провину повністю визнав, щиро розкаявся, запевнивши, що подібне було вперше і ніколи не повториться. Матеріальні та моральні збитки потерпілому відшкодував.

Своєю чергою потерпілий розповів: у день аварії він, обвинувачений та ще один знайомий випили 0,5 літра горілки та пляшку пива, після чого поїхали в напрямку Турійська. Як зазначив, кривдник допомагав йому з лікуванням, а тому він його пробачив. Просив призначити водію мінімальне покарання.

Читати ще: Травмувався пасажир: на Волині з водія, який п’яним скоїв ДТП, стягнули 85 тисяч гривень

У підсумку Василя М. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 КК України. Він отримав 51 тисячу гривень штрафу із позбавленням водійських прав на чотири роки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus