USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

П’яним врізався у стовп і травмував дитину: на Волині за ДТП судили 18-річного водія

1 Червня 2024 22:10
На Волині судили 18-річного водія, через якого у ДТП травмувався семирічний хлопчик. Крім того, що аварію юнак скоїв у нетверезому стані, він ще й утік з місця пригоди.

За це Камінь-Каширський районний суд оштрафував винуватця ДТП на 51 тисячу гривень.

Торік 5 листопада близько опівночі у Камені-Каширському п’яний 18-річний Маким М. за кермом «Опеля» зніс паркан та в’їхав у електроопору. На момент аварії в салоні була знайома хлопця та її семирічний брат. Від удару дитині зламало ключицю.

І хоч з місця аварії водій утік, правоохоронці його розшукали.

З’ясувалося, що Максим М. не мав посвідчення водія та кермував автівкою у нетверезому стані.

Читати ще: Рік іспитового та 260 тисяч компенсації жертві ДТП: суд покарав водія за аварію біля Луцька

Під час досудового розслідування між обвинуваченим та представником малолітнього постраждалого було укладено угоду про примирення. Сторони також узгодили міру покарання для винуватця аварії.

Суд затвердив угоду та призначив Максиму М. 51 тисячу гривень штрафу і на рік позбавив прав. Крім того, стягнув з нього 3824 гривні, витрачені на проведення судової інженерно-транспортної експертизи.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus