USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Перший пакет допомоги зі США може прибути у найближчі 24 години

15 Квітня 2022 20:26
За словами високопоставленого представника Міноборони США, перший рейс із новою допомогою для України зі Сполучених Штатів на суму $800 мільйонів має прибути до регіону в найближчі 24 години.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на CNN.

Американський чиновник сказав, що українці заберуть допомогу на кордоні та ввезуть до країни.

Список допомоги не розголошують, але офіційні особи раніше заявляли, що найбільш термінові потреби, як-то гаубиці та пов'язані з ними боєприпаси, а також радари будуть надіслані насамперед.

Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила в середу про новий пакет допомоги, до якого увійшли 11 вертольотів Мі-17, спочатку призначених для Афганістану, 18 155-мм гармат Howitzer і ще 300 безпілотників Switchblade, а також радіолокаційні системи, здатні відстежувати вогонь, що наближається, і точно визначати цілі.

Цей пакет відрізняється від попередньої допомоги, бо включає більш складне і потужне озброєння, ніж попередні поставки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus