USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Перший дзвоник у луцькому правознавчому ліцеї. Фото

1 Вересня 2017 15:32
Урочистості з нагоди початку навчального року відбулися в Луцькому правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою, яким опікуються волинські поліцейські.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Керівник волинської поліції Петро Шпига висловив слова вдячності педагогічному колективу навчальному закладу, серед випускників якого багато молодих людей обирають професію, пов’язану з роботою в правоохоронних органах.

«Вітаю ліцеїстів з початком нового навчального року. Ви - наша гордість і майбутнє нашої країни. В цей особливий для кожного з нас день – День знань, бажаю вам успішного навчання, сили, мужності, а головне мирного неба над головою, - зазначив у вітальній промові Петро Шпига.

Учасники урочистості хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні та українських воїнів, котрі віддали життя в боротьбі з російськими окупантами в зоні проведення антитерористичної операції.

Ліцеїсти поклали букети живих квітів до меморіальної дошки на честь випускника навчального закладу Дмитра Йовзика, котрий загинув в зоні проведення АТО.

Традиційно урочистості завершилася святковим маршем ліцеїстів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus