USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Першим про «біолабораторії» сказав у Раді Медведчук, – радник глави МВС про фейки Росії

26 Березня 2022 14:54
Російська пропаганда поширює наратив про американські «біолабораторії» в Україні. У Верховній Раді про це першим заговорив Віктор Медведчук.

Такий фейк проросійський нардеп почав поширювати ще рік тому. Про це в ефірі 24 каналу розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Він пояснив, що вперше про американські «біолабораторії» світ дізнався із виступу Медведчука на засіданні Верховної Ради. Той навіть робив відповідний запит – розкрити інформацію про «біолабораторії» в Україні.

«Ми всі розуміємо, що це повна нісенітниця. Це – інформаційна консерва, яку росіяни заготовлювали достатньо давно», – сказав радник глави МВС.

За словами Денисенка, окупанти мали такий план: взяти за три дні Україну, умовно наступного дня зробити парад у Києві і заявити, що знайшли там «біолабораторію». Після цього Росія «знайшла б» фейковий папірець англійською мовою, який начебто доводив би причетність американців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus