USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Першим на Волині вакцину CoronaVac отримав 83-річний лучанин

14 Квітня 2021 19:53
У Луцьку 14 квітня зробили перше щеплення вакциною китайського виробництва CoronaVac. Щеплення отримав 83-річний житель Луцька Микола Бубела.

Чоловіка вакцинували вдома, інформує Суспільне.Волинь.

Перша партія вакцини CoronaVac, яка надійшла на Волинь, призначена для вакцинації правоохоронців, маломобільних груп населення, та людей, які братимуть участь у ЗНО. Спершу мобільні бригади вирушили до літніх людей.

Препарат мобільна бригада отримала на обласній базі спеціального медичного постачання і вирушила до першого пацієнта. Тимчасовий пункт щеплення розгорнули у квартирі.

Після заповнення анкети про стан здоров'я чоловіка оглянули, виміряли температуру, тиск та вакцинували. З метою виявлення побічної реакції після вакцинації за щепленим спостерігають упродовж пів години.

Пенсіонер Микола Бубела каже: без вакцинації не обійтися, тому одразу погодився на щеплення.

Після процедури чоловіку рекомендували спостерігати деякий час за місцем щеплення та звертатися до сімейного лікаря у разі потреби.

Нагадаємо, 14 квітня на Волині стартувала вакцинація проти COVID-19 виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. Напередодні область отримала 2 080 доз, які розраховані на вакцинування 1 040 волинян: кожен отримає по два щеплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 14 Квітня 2021 20:08
я прививок не боюсь, вот пойду и уколюсь. НА ПРИВИВКУ ВІЗІВАЮТ, БРАТЦИ НАС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus