USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Першу смерть після щеплення вакциною Pfizer/BioNTech зафіксували в Гонконзі

19 Березня 2021 21:49
Влада Гонконгу в п'ятницю повідомила про першу смерть пацієнта після щеплення вакциною Pfizer і BioNTech.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє RTHK з посиланням на гонконзьке міністерство охорони здоров’я.

Йдеться про 66-річного чоловіка. Він страждав від діабету, гіпертонії та гіперліпідемії. Чоловіка виявили в його власній машині без ознак життя в п'ятницю, а перше щеплення від коронавірусу він зробив у вівторок. Після цього він не повідомляв, що відчував себе погано.

Зазначається, що розслідуванням цього випадку займеться експертний комітет, який вже розглянув 7 випадків смерті після щеплення вакциною китайської компанії Sinovac і прийшов до висновку, що вони не були безпосередньо пов'язані з препаратом.

Згідно з нещодавнім дослідженням, вакцина Pfizer/BioNTech змогла нейтралізувати новий «бразильський» штам коронавірусу. Раніше ця вакцина показала ефективність проти «британського» та «південноафриканського» штамів, хоча останній варіант з часом може зменшувати кількість вироблених від нього внаслідок дії вакцини антитіл.

Україна отримає першу партію доз американської вакцини від коронавірусу Pfizer вже у квітні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Геніально ! Показати IP 19 Березня 2021 22:12
В вівторок людині яка хворіла на діабет , ожиріння і гіпертонію зробили щеплення....а в п'ятницю ця людина померла...раптово....винне щеплення ! Логіка залізна.
скептик до Геніально ! Показати IP 19 Березня 2021 22:44
будь-який ПРИТОМНИЙ лікар знає, що таке протипоказання. а якщо у вакцини протипоказання не виписані, бо ніхто не проводив клінічних випробовувань, то маєте наслідки у вигляді клінічних випробовувань на випадкових пацієнтах
Скептику до скептик Показати IP 19 Березня 2021 23:40
Читайте протипокази до китайської вакцини. Бажано на мові продуцента ))!
ігор луцький до скептик Показати IP 20 Березня 2021 12:50
Так що вакцинуватись можна тільки здоровим?А де тих здорових взяти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus