USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Перше, що зроблю після Перемоги, – обійму рідних», – волинський тероборонівець

18 Лютого 2023 06:17
Пан Віктор служить у Волинській бригаді тероборони з перших днів широкомасштабного вторгнення. Протягом цього часу його підрозділу довелося виконувати бойові завдання і в інших регіонах України.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Командування Об'єднаних сил ЗСУ «Військо України».

«Я захищаю рідний край і назад не відступлю», – запевняє Віктор, який за Радянського Союзу служив у армії й був командиром відділення.

Згодом чоловік 30 років пропрацював водієм.

З початком повномасштабної війни Віктор приєднався до тероборони. Захищав кордони України почергово у Житомирській, Рівненській та Волинській областях.

Читати ще: Меню складає, враховуючи побажання побратимів: як стрілець волинської тероборони вправляється на кухні

«З боку білорусі нас провокують, але ми не піддаємося на провокації, несемо службу, патрулюємо, облаштовуємо позиції, бійниці, розширюємо бліндажі, окопи, натягуємо колючий дріт, щоб ворог зненацька нас не застав», – розповідає військовий.

На запитання, які плани після Перемоги, зазначає, що найперше хоче обійняти рідних, а згодом – повернутися до звичного цивільного життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus