USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Перша леді США відвідала Ужгород

8 Травня 2022 17:05
Джилл Байден під час свого турне Східною Європою завітала в Ужгород.

Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на telegram-канал Закарпатської ОДА.

Там повідомляється, що Джилл Байден у День матері 8 травня перебувала з візитом в Ужгороді, де зустрілась із українською першою леді Оленою Зеленською.

«Джилл Байден та Олена Зеленська відвідали школу в Ужгороді, де розселили внутрішньопереміщених осіб з областей України, де тривають бойові дії. Візит Першої леді Байден є демонстрацією підтримки України з боку високопоставлених представників США», – говориться у повідомленні.
Там додають – «із зрозумілих причин візит в Ужгород не анонсувався і тримався в максимальній таємниці і був закритий для ЗМІ. На зустрічі була тільки прес-служба Білого дому».

Наразі Джилл Байден вже покинула територію України.

Нагадаємо, цього тижня перша леді США провела турне Східною Європою, відвідавши Словаччини ту Румунію. В обох країнах вона зустрічалася з українськими біженцями.

Візит Джилл Байден до Східної Європи відбувається у той час, коли президент Джо Байден вимагає від Конгресу виділення додаткових 33 мільярдів доларів на безпеку та економічну допомогу Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus