USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Перезавантаження» Нацгвардії: Зеленський замінив 4 заступників командувача

24 Листопада 2023 23:32
24 листопада президент України Володимир Зеленський провів низку змін у складі командування Національної гвардії. Глава держави звільнив чотирьох заступників командувача Нацгвардії та призначив нових.

Про це йдеться в указах, оприлюднених на сайті президента України, пише ТСН.

Зокрема, з посади першого заступника президент звільнив Володимира Кондратюка. Також з посади заступників звільнено Олександра Набока, Олега Сахона й Миколу Миколенка.

Натомість першим заступником командувача Нацгвардії став Вадим Гладков. Посаду заступників обійняли Олександр Білоус та Олексій Осипенко.

Що відомо про новопризначених заступників?

Олексій Осипенко був учасником АТО й ООС. У грудні 2022 року отримав звання Героя України. Також Осипенко є лицарем ордена Богдана Хмельницького III ступеня.

Олександр Білоус раніше очолював департамент логістики Головного управління Нацгвардії України.

Перший заступник командувача НГУ Вадим Гладков з 2023 року є командиром 3 бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана.

У липні президент Володимир Зеленський призначив нового командувача Національною гвардією. Ним став бойовий офіцер Олександр Півненко.

Нагадаємо, 5 вересня Верховна рада звільнила Олексія Резнікова з посади міністра оборони. Після цього йому на зміну прийшов колишній глава Фонду держмайна Рустем Умєров.

Також Президент України Володимир Зеленський змінив склад Ставки Верховного Головнокомандувача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маннергейм Показати IP 25 Листопада 2023 08:40
Він уже військоматів міняв де РЕЗУЛЬТАТ ? Потрібний реальний результат а не гра 95
Анонім до Маннергейм Показати IP 25 Листопада 2023 13:20
нацгвардія заточується на розгін демонстрацій, тому потрібне лояльне керівництво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus