USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Перейменування вулиць, зміни до бюджету та нове КП: що вирішуватимуть луцькі депутати під час сесії

26 Вересня 2022 21:51
У Луцьку планують перейменувати ще низку вулиць. Зокрема, вулицю Вільямса – на Городищенську, Гаврилюка – на Святогірську, Казакова – на Бібліотечну, Лєрмонтова – на Модринову, Народних Дружинників – на Листопадову, Софії Перовської – на Світанкову.

Проєкти рішень щодо перейменування підтримали члени комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності, інформують у міськраді.

Читати ще: У Луцьку хочуть назвати два сквери та перейменувати кілька вулиць

Також під час засідання з основними аспектами роботи ДКП «Луцьктепло» та підготовкою до опалювального сезону членів комісії ознайомив директор підприємства Іван Скорупський. Він поінформував, що цього року у співпраці з ЄБРР у місті завершується низка робіт з енергоощадності.

Найперше, йдеться про заміну пальникових систем, насосів, вентиляторів на великих квартальних котельнях. Спільно з ЄБРР проведено значний обсяг робіт із ремонту мереж, у тому числі на найбільш аварійній ділянці на вулиці Кравчука-проспекті Соборності (ринок «Формула»). На початок опалювального сезону у багатоквартирних будинках будуть встановлені і розпочнеться експлуатація всіх законтрактованих ІТП.

Щодо питання постачання газу – із компанією «Нафтогаз Трейдинг» підписано відповідний контракт. Щоправда, порівняно з минулим опалювальним періодом об’єми газу зменшені з 55 млн до 50 млн метрів кубічних.

Члени постійної комісії також розглянули питання про надання згоди ДКП «Луцьктепло» на перегляд розміру орендної плати підприємству «Тепло-енерго-центр» (котельня на вулиці Карбишева). Обговорили питання створення комунального підприємства «Стадіон Авангард» та затвердження його Статуту, заслухали звіт про роботу КП «Луцькспецкомунтранс».

Крім того, сьогодні у Луцькій міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Під час засідання розглянули проєкти рішень про внесення змін до Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2021-2023 роки.

Депутати також підтримали зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади та заслухали звіти про роботу КП «Луцьктепло», «АвтоПаркСервіс», «Луцькреклама», «Луцькспецкомунтранс» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вадим Показати IP 27 Вересня 2022 12:57
скажіть будь-ласка може хтось написати петицію щоб не переіменовували вуличі у військовий час . невже немає чим зайнятися !!!!.займайтесь чимось корисним !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus