USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Перевищив швидкість: водій, який на смерть збив чоловіка на Грушевського, відбувся умовним

16 Липня 2021 21:12
Водій Ford, який у грудні 2019 року на смерть збив чоловіка на проспекті Грушевського в Луцьку, відбувся умовним покаранням.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 грудня 2019 року у вечірню пору поблизу будинку №11 на проспекті Президента Грушевського. Водій Ford Probe рухався з перевищенням швидкості у напрямку вулиці Стрілецької та допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом. В результаті аварії пішохід отримав травми несумісні з життям.

Водій у суді визнав свою вину.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема добровільне відшкодування шкоди та думку потерпілих, які просили суворо не карати обвинуваченого, суд змінив реальний строк на чотири роки двома умовно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 16 Липня 2021 23:16
За хабар полiцейському-4 роки тюрми????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus