USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Перевищив швидкість та не мав посвідчення: у Луцьку зупинили 16-річного водія

24 Травня 2023 09:30
Патрульні виявили у Луцьку двох керманичів без посвідчення водія: це не завадило їм перевищувати встановлену швидкість.

Як повідомили у пресслужбі патрульних, перший випадок трапився на вулиці Набережній. Інспектори зупинили автомобіль марки Mersedes Beens, який рухався 94 км/год.

Під час перевірки документів встановили, що 37-річний керманич ніколи не отримував водійське посвідчення. Однак це не завадило йому вчинити таке правопорушення вже вдруге протягом року.
Схожа ситуація сталася на вулиці Ковельській. Там через недотримання швидкісного режиму поліцейські зупинили авто Audi A4: транспортний засіб рухався 73 км/год. Коли інспектори почали перевірку документів, то виявили, що водію 16 років і він не має посвідчення водія відповідної категорії. Крім того, юнак не пред’явив патрульним реєстраційний документ та страховий поліс.

На керманичів склали адмінматеріали за ст. 126 КУпАП, а також низку інших – згідно із вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Травня 2023 12:35
Найгуманніша поліція у світі. Не пред'явив реєстраційний документ - значить він її вкрав, авто на штрафмайданчик, а водія в КПЗ. Якщо потім з'ясували, що він її не вкрав, то ще й має відповідати особа, яка надала ТЗ "оленю" без прав на керування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus