USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.60 41.95
  • PLN 10.50 10.70

Перевищив швидкість і пропонував хабар: на Волині спіймали порушника на Audi

6 Червня 2024 13:41
Нещодавно ковельські патрульні під час вимірювання швидкості на автодорозі М-19, зупинили керманича автомобіля марки Audi, який перевищив допустиму швидкість в межах населеного пункту.

Про це повідомили у Патрульній поліції Волині.

Під час спілкування у 54-річного водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, чоловік відмовився проходити огляд на стан спʼяніння у визначеному законному порядку.

Коли ж патрульні повідомили порушнику, що за це є адміністративна відповідальність, чоловік почав пропонувати їм неправомірну вигоду, аби уникнути цього. Неодноразові попередження на нього не діяли.

Читати ще: Зіткнулися Audi та Volkswagen: у Луцьку – ДТП

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу аби вони кваліфікували дії чоловіка. Наразі відомо, що за цим фактом відомості внесені ЄРДР за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus